Žižović: Jedna lopta u mrežu domaćih bi riješila mnoge stvari
Foto: FK Radnik / Facebook

Trener Radnika pred sutrašnji duel u Trnavi

Žižović: Jedna lopta u mrežu domaćih bi riješila mnoge stvari

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine su prošle sedmice u Banjaluci sa 2:0 savladali Spartak iz Trnave u prvom meču 1. pretkola Lige Evrope.

Ekspedicija Radnika je već otputovala u Trnavu, gdje će sutra odigrati revanš meč i braniti dva gola prednosti.

Bijeljinci su večeras, u terminu odigravanja utakmice (20:45h), na stadionu Anton Malatinski odradili trening, a o sutrašnjem meču je govorio i strateg Radnika Mladen Žižović.

"Svjesni smo zadatka koji je pred nama, imamo lijepu prednost, ali ne smijemo da se opustimo pošto je rezultat 2:0 najopasniji i najnepredvidiviji u fudbalu. Zna da zavara i toga treba da se čuvamo", istakao je Žižović, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nema opuštanja. Igrači znaju ko je nasuprot njih i da će Slovaci, sigurni smo, nastojati svim sredstvima da nas eliminišu. Mislim da bi jedna lopta u mreži domaćina riješila mnoge stvari i nama olakšala put u drugo pretkolo kvalifikacija za Evropsku ligu."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi