9

Komentari (9)

C.Banks
Ovi ljudi iz Čapljine su prije svega vrijedni, pošteni, radnici, nisu *****e, nisu škutori..
user1626416324
Gospoda... Normalno nacionalnost jedno, ali drzava BIH... Svaka cast
Brazuka
Pratim vam stranicu i objave samo naprijed. Nadam se sa ce te igrati ubrzo u Premijer ligi
PlavoBijeli1921
Svaka cast,a vi ostali "hrvati" ugledajte se na ove momke,nije bitno koje si vjere,Bosna I Hercegovina te voli i kada si musliman,katolik,pravoslavac,jer si njen.A silom hoces da si neciji drugi.Kako su oni vec napisali-kakva god da je,naša je,I jeste naša,država svih "srba","hrvata","bošnjaka", a ustvari je država svih Bosanaca i Hercegovaca.Ljubim vas sve i pozdrav iz multietničkog Sarajeva.
konjnakvadrat
Sve si lijepo napisao,al ga ushra na kraju.
celikze
Pogodilo ga ovo …multietnicko…Niko ih nije tjerao sami su otisli.
user1022
Naravno BIH smo drzavljani, niti jedak hrvat iz BIH ti nece rec drugcije. Nasa drzava i jest BIH, al i nacionalnost se ne treba dirat. Da ne mislim dobro drzavi, ne bi zivio u njoj.
enko
E vidi se ne samo da si konj, vec i na kvadrat.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti