U Stokeu nemaju pojma gdje se nalazi Jese Rodriguez

Dali su mu dozvolu da ode, ali...

U Stokeu nemaju pojma gdje se nalazi Jese Rodriguez

Fudbaler PSG-a na posudbi u Stoke Cityju Jese Rodriguez je, uz dozvolu kluba, otputovao u Španiju kako bi posjetio svog bolesnog sina.

Jese prolazi kroz težak životni period, često se susreće i sa još težim optužbama svoje supruge o tome kako se ne brine dovoljno za bolesnog dječaka, ali njegovo ponašanje ipak izlazi iz okvira profesionalnog.

Španac je ove sezone već nekoliko puta bio kažnjen od Stokea zbog kršenja klupske discipline, a sve su prilike da će ga dočekati i ozbiljna suspenzija kada se vrati u klub. Ako se odluči vratiti.

Jese je dobio dozvolu Stokea da nakratko napusti klub i ode u Las Palmas gdje mu boravi sin, ali se već trebao vratiti nazad u Englesku. Međutim, propustio je današnji trening i informacije iz Engleske kažu da se nikome nije ni javio, te da u klubu doslovno nemaju predstavu šta se događa s njim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, na press konferenciji održanoj danas, menadžer Stokea Paul Lambert je na pitanje o situaciji sa Jeseom Rodriguezom odbio dati bilo kakav komentar.

Stoke City se nalazi u izuzetno lošoj situaciji pred sami finiš sezone u Engleskoj. Na tabeli Premier lige ovaj tim zauzima pretposljednje 19. mjesto i u zoni je ispadanja sa četiri boda manje od Crystal Palacea u sigurnoj zoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi