U Stuttgartu nezadovoljni sa Tonijem Šunjićem

Prijevremeno odlazi?

U Stuttgartu nezadovoljni sa Tonijem Šunjićem

U njemačkom bundesligašu Stuttgartu nisu pretjerano zadovoljni Tonijem Šunjićem, tvrdi sportski list Bild.

Bh. defanzivac je u Stuttgart dospio u ljetnom prijelaznom roku iz Kubana uz obeštećenje od tri miliona eura, međutim neuvjerljive predstave u posljednje vrijeme rezultirale su izostavljanjem iz početne postave.

Čelnici Stuttgarta su složni u tome da Šunjić (28) nije opravdao uloženi novac nakon osam mjeseci saradnje i ukoliko se ne poboljša u narednom periodu mogao bi prijevremeno napustiti Mercedes-Benz Arenu. 

"Vrlo važno za Šunjića je to što je dobio priliku u prijateljskoj utakmici protiv Luksemburga. Nadamo se da će mu to dobro doći", kazao sportski direktor Robin Dutt.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Šunjić je ove sezone u Bundesligi nastupio u 15 utakmica, od kojih je u devet bio starter, a na svom kontu ima i jedan pogodak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi