U sukobu trener i golman Rome

Stekelenburg vs. Zeman

U sukobu trener i golman Rome

Edmir Škorić

Holandski golman Maarten Stekelenburg u sukobu je s trenerom Rome Zdenekom Zemanom, tvrdi njegov agent.

"Maarten ima ozbiljan problem s trenerom. Pokušavao da riješimo ovaj proble bez previše buke i prašine. On nije donio konačnu odluku o tome da li ide ili ostaje", kazao je Rob Jansen, zastupnik holandskog golmana, za Goal.com, dodavši:

 

"Pratimo situaciju na tržištu, a ako treba djelovati, znamo što nam je činiti."

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Prema nekim informacijama, Stekelenburga žele engleski klubovi Fulham i Arsenal: "Premier liga je najbolja liga na svijetu i svaki igrač želi jednom da se okuša u toj ligi".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.