U svlačionici Liverpoola pjesma "Happy Birthday" se pjeva na 12 različitih jezika

Amosfera na vrhunskom nivou

U svlačionici Liverpoola pjesma "Happy Birthday" se pjeva na 12 različitih jezika

Endin Čaušević

Liverpool ove sezone pruža nevjerovatna partije, a atmosfera u ekipi je zaista na zavidnom nivou.

Jurgen Klopp je uvijek govorio da atmosfera u svlačionici mora biti na vrhunskom nivou ukoliko ekipa želi napraviti dobar rezultat. Čini se da je njemački stručnjak to uspio uraditi u Liverpoolu što se najbolje vidi na terenu.

U javnosti se pojavio i video s jučerašnjeg treninga Liverpoola, a jedan od igrača ovog tima je slavio rođendan. Klopp je odlučio da slavljeniku pjevaju "Happy Birthday" na svakom maternjem jeziku od igrača koji igraju za Liverpool.

Tako su igrači Redsa otpjevali pjesmu "Happy Birthday" na 12 različitih jezika, a među njima je bio i hrvatski jezik zbog Dejana Lovrena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi