U svlačionici na Stamford Bridgeu: Polomit ću ti obje noge

Svašta se dešavalo nakon derbija

U svlačionici na Stamford Bridgeu: Polomit ću ti obje noge

Edmir Škorić

Neljudski čin suca Marka Clattenburga izazvao je dosta buke na Otoku nakon utakmice Chelseaja i Mancehster Uniteda (2:3).

Jasno da je United "poguran" od strane Clattenburga, koji je uz sve rasistički vrijeđao Chelseajevog veznjaka Obija Mikela.

 

O čitavom slučaju bave se u Engleskom nogometnu savezu (FA). Navodno su odmah nakon utakmice Mikel i Chelseajev izvršni direktor Ron Gourlay zajedno ušli u svlačionicu kako bi od 37-godišnjeg suca zatražili ispriku. Bio je u svlačionici i menadžer Plavaca Roberto di Matteo.

 

Prema pisanju nekih medija, koji se oslanjaju na povjerljive izvore, u svlačionici je bilo dosta burno, a neko je u jednom trenutku povikao "polomit ću ti obje noge". Ko je to rekao, zasad nije poznato. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

A što se sve događalo, šta je sudac Clattenburg ustvari uradio, to znaju samo akteri. Poznavajući otočke medije, čeka nas još puno toga u narednim danima.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti