U trku za Rakitićem ušao još jedan klub
EPA

Otvoreni pregovori

U trku za Rakitićem ušao još jedan klub

Italija bi, po svemu sudeći, mogla biti sljedeća stanica u karijeri Ivana Rakitića.

Hrvatski reprezentativac je na izlaznim vratima Barcelone i posljednjih dana mnogo se govori o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru, a sada se pojavila još jedna opcija.

Nakon što smo čitali o interesu Juventusa, Milana, Tottenhama..., mediji u Italiji sada pišu da Rakitića u svojim redovima želi vidjeti i ekipa Lazija, odnosno trener Simone Inzaghi.

"Rakitić je igrač po Inzaghijevom ukusu. Uvjeren je da bi bio idealno pojačanje za Ligu prvaka," pišu mediji na Apeninima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tamošnji Il Tempo prenosi da je uprava Lazija kontaktirala Rakitićevog agenta oko eventualne saradnje, a navodno je 32-godišnjem veznjaku i ponuđen ugovor na tri godine.

Lazijali ove sezone bilježe sjajne rezultate. U Ligu prvaka se praktički sigurno vraćaju, a kako bi bili konkurentni i u tom takmičenju, spremaju nekoliko pojačanja i planiraju iskoristiti pad cijena koji je neminovan zbog pandemije koronavirusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi