8

Komentari (8)

Zeleni_zub
Kako ih više nije stid s tim videokonferencijama, ja to više ne kontam... Danas milion ljudi po gradu, ulice pune auta, špica... svi idu na posao, nešto rade, supermarketi krcati, Obi, Penny, Merkator... hiljade ljudi... ovi sportisti se usrali da sjednu za sto i nešto porazgovaraju, sve nešto na daljinu, ko da će se rastopiti ako počnu i oni raditi kao i ostali narod.
TheAnswer
Igra li iko ovdje kvizove? Želim u ekipu za nekoga, spomenite me tamo na forumu
gogs
Hocemo li zaista saznati, ili serete kao po obicaju, a videokonferencije po ko zna koji put nece imati nikakav konstruktivan dogovor nego se samo onako odrzavaju???
magistar
Jedino je sigurno da Zvijezda i Celik napustaju najvisi rang, oni su se predali. Ostali nista nije sigurno, trebao bi imati uspjeha ko sacuva sirinu rostera i pored smanjenja plata, i oni ciji su igraci bili najozbiljniji tokom pauze i trenirali
Chepich
Ma ukinite je skroz
Lafac
Jeste navalili da se prekine , ja bih sada volio da se prekine da dobijete .I. kao i klubovi u Holandiji, a evrope nebi vidjeli
Zapad
Kod nas se odigralo svako sa svakim citav krug i kuci i nastrani taki da se moze zavrsiti sad odma.
mosaljozemosaplavo
Zelje pitara haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti