U utorak nova videokonferencija: Saznat ćemo kada se nastavlja sezona u Premijer ligi BiH!

Dobre vijesti za bh. fudbal

U utorak nova videokonferencija: Saznat ćemo kada se nastavlja sezona u Premijer ligi BiH! · Ekskluzivno

M. Šljivak

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u utorak će s predstavnicima klubova održati novu videokonferenciju nakon čega ćemo saznati kada će se nastaviti sezona u bh. fudbalu.

Bh. klubovi su načelno dobili dozvolu da se vrate treninzima od ponedjelja 4. maja (čekaju se potvrde kriznih štabova FBiH i RS) a za utorak je, kako saznaje SportSport.ba, zakazana videokonferencija nakon koje bi se trebao znati datum nastavka sezone u Bosni i Hercegovini.

Prvenstvo u Premijer ligi BiH bi se, po svemu sudeći, moglo nastaviti krajem maja. Naravno, sve će zavisiti od odluke Kriznog štaba, ali s obzirom da se ide u ublažavanje mjera, prvenstvo će najverovatnije biti nastavljeno krajem maja.

SportSport.ba saznaje da bi samo neki 'luđački' porast broja oboljelih mogao zaustaviti planirani povratak fudbalera na bh. terene i u utorak bi mogls stići službena potvrda nastavka sezone u BiH.

Naravno, na utakmicama neće biti prisustva publike i utakmice će biti organizovane pod posebnim zdravstvenim uputama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvenstvo u društvu najboljih bh. timova prekinuto je nakon 22. kola, a lider je ekipa Sarajeva i to ispred gradskog rivala Željezničara i Zrinjskog.

Do kraja ćemo sigurno gledati veliku borbu za titulu prvaka, ali i borbu za opstanak koja se vodi između nekoliko ekipa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chepich
Ma ukinite je skroz
1 11
Zapad
Kod nas se odigralo svako sa svakim citav krug i kuci i nastrani taki da se moze zavrsiti sad odma.
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi