U Varaždinu košarkaški rezultat, trener čiji je tim dao 29 golova se pita: Šta sam mogao?

Visoka pobjeda domaćih

U Varaždinu košarkaški rezultat, trener čiji je tim dao 29 golova se pita: Šta sam mogao?

E. Škorić

NK Varaždin je danas u meču osmine finala Županijskog kupa slavio s visokih 29:0 protiv ŠNK Karlovec.

Varaždinci su ostvarili nestvarno uvjerljivu pobjedu protiv niželigaša. Devet golova Skorupa, po pet golova zabili su Petković i Glavica, četiri gola Obregona, po dva gola Elezi i Delić te po jedan gol Posavca i Glavine.

Trener Varaždina Samir Toplak je se za Index.hr 'pravdao' jer mnogi smatraju da nije nimalo sportski dati 29 golova rivalu i pregaziti ga do kraja.

"Neka mi jedan sportski djelatnih kaže kako je moglo biti drugačije. Dečki su bili umorni od berbe, a što sam ja trebao? Ne mogu igračima reći da igraju na pola. Ako netko misli da to nije moralno, ja se nimalo ne slažem. Jedino što je pošteno prema suparniku je odigrati maksimalno. Igrala su tri juniora i igrači koji dosad nisu imali puno minuta, što sam ja drugo mogao napraviti?", rekao je Toplak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi