Veliki Žuti potvrdio za SportSport.ba

U Zagrebu obavljeni razgovori sa Prosinečkim

4

Komentari (4)

SEIKO
Decembarski jedini normalan kandidat.
Real-an
Sljedeci naslov"Breaking news Prosinecki postaje selektor BiH u decembru!"
Josip Domorocki
Nezaboravni novembar 2017...prvo genocidas Mladic i tzv rs popusise dooobro pa Zeljo rasturi one lavornjace pa onda fasisti i koljaci iz ercegovine dobise po pi.ki u Hagu a evo i Prosinecki izgleda ce biti nas selektor.....ja ljepote...!!
Ljože do groba
mojne žuti ti si car legenda niko je nije znao valjat ko ti i dobar si trener k...c dobar,odličan i dobar si čovjek mi ovde svakog potrošimo za heftu izvini,ali Amar se zna bolje nosit sa nama fudbalskim stručnjacima (iskrenim navijačima reprezentacije neše voljene BIH.)Hajmo probat jednom Široki, Mostar,Banja Luka,Pale,Zenica,Tuzla,Bihać,Sarajevo,Bjeljinja,Čapljinja,Stolac,Doboj,Konjic,Vitezi,Bugujno,Jajce,Grude,Zvornici,Foča,Goražde,Brčko,Brazzina Jablanica i OSTALI DA SE NE UVRIJEDE,pa ako šta naprave da se hvalimo,možda i nama bude bolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.