U Zenici bez euforije pred današnji meč BiH - Crna Gora

U Zenici bez euforije pred današnji meč BiH - Crna Gora

E. Škorić

Reprezentacije Bosne i Hercegovine i Crne Gore odigrat će večeras prijateljski susret u Zenici.

Današnja utakmica bit će ujedno i prilika da se od dresa BiH zvanično oproste Emir Spahić, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević, ali i prilika da Robert Prosinečki još jednom uvidi kvalitete nekih mladih igrača.

Navikli smo na euforiju pred utakmicu u Zenici, no ovaj put nema euforije. Radni je dan, Ramazan, vrijeme nije baš idealno, a i termin utakmice (18h) ne odgovara mnogima.

Karti, javlja naš dopisnik, još uvijek ima i one se mogu nabaviti kod ovlaštenih osoba oko stadiona po normalnim cijeniama.

Unatoč svemu, očekujemo dobru utakmicu i pobjedu našeg nacionalnog tima, a očekuje se i da nekoliko hiljada ljudi bude na stadionu.

Top Komentari

vucko
Bez krkanluka danas?Nemoguce jer je to Zenica.Leglo krkanluka.
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi