U Zrinjskom oprezni pred dolazak Borca

Premijer liga BiH

U Zrinjskom oprezni pred dolazak Borca

D. Vejo

Nakon što su u 40. sekundi riješili meč protiv Slavije u I. Sarajevu u prošlom kolu, fudbaleri Zrinjskog okreću se narednom meču u kojem dočekuju ekipu Borca kojoj je svaki bod od izuzetne važnosti u borbi za ostanak.

Mostarci se nalaze na prvoj poziciji na tabeli. Priliku da se tu i zadrže imaju već ovog vikenda kada im u goste stiže ekipa banjalučkog Borca kojoj gori pod nogama, te im je svaki bod od velike važnosti.

Izabranici Borčeta Sredojevića na gostovanje ne idu sa bijelom zastavicom čega su svjesni i u redovima Plemića.

"Dolazi nam ekipa Borca koja je u teškoj situaciji pred ovi zadnjih sedam kola. Očekuje nas sigurno jedna zahtjevna utakmica i moramo biti maksimalno skoncentrisani tokom čitavih 90 minuta meča kako bismo ostvarili zacrtani cilj, a to je ostanak na prvom mjestu. Imamo prednost naših navijača koji su nam uvijek neizmjerna podrška. Mi moramo biti pravi u ovoj utakmici te pobjedom ostati na prvoj poziciji", rekao je za SportSport.ba krilni napadač Zrinjskog, Goran Zakarić.


Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi