U Zvijezdu stiže i novi defanzivac

Ranije igrao u TOŠK-u

U Zvijezdu stiže i novi defanzivac

Zvijezda iz Gradačca dobit će još jedno pojačanje, ovaj put u zadnjoj liniji.

Ekipa s Banja Ilidže je prethodnih sedmica bila prilično aktivna po pitanju dovođenja novih fudbalera, a lista pojačanja nije zaključena i u narednim danima može se očekivati još koje novo ime. 

Kako stvari stoje, posljednje pojačanje u nizu bit će štoper Nikola Mazić, koji je nakon jedne polusezone provedene u redovima TOŠK-a odlučio da prihvati ponudu iz Gradačca i karijeru nastavi u Zvijezdi.

Da je više-manje sve dogovoreno potvrdio nam je i sam Mazić, koji će, imajući u vidu kvalitete i iskustvo kakvo ima iza sebe, biti veliko pojačanje za Zvijezdu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Danas bih trebao doći u Gradačac da finaliziramo sve to. Ostale su još sitnice", kaže Mazić prije kojeg su dres Zvijezde zadužili Pljevljak, Arežina, Karjašević, Musić, Unkić, Arapović, Behram, Moćić i Malbašić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi