15

Komentari (15)

HusicS
rodjeni95
Ne gledam to po nacionalnom kljucu, ali ako vec morao biti srbin na klupi u21 (iako A vodi srbin), mogli su naci bar nekog normalnog tipa Marinovic.
Geneve
Mislio sam da ce mali Alijagic ispasti gofno ako zaigra za Cesku, ali sada kad vidim ovog Zubanovica na spisku nek mu je sretno, hebo li vam tatin sincic sve po spisku, svima u savezu.
crnoicrveno
Koja sprdnja od saveza matere vam se nayebem
Može li mi samo reći kako Grgić i Drljo????? Pa taj Drljo nije odigrao utakmicu godinu dana u Mađarskoj a redovno dobija poziv. Ili mu je menadžer Džidić kao i većini ovih igrača?
fukaraslana
Hahahaha ovoga Starcevica pod hitno otjerati jos jedna Vicina sluga hahahaha . Sastaviti ce svako bolju U21 od ove i rezultat 3-0 . Treba bojkotirati sve ove repkke jer ovo je bruka
Mig_Mig
Sve kapara do kapare
fukaraslana
I to masne kapare jer 80% ovih nisu ni za 2 fed lige
kostro
Treba sve rusiti pa krenuto od nule
kostro
Yebo li ti vico-gico mamu
gubavica11
Zasto pozivanje dva golmana koja nisu PRVI U SVOJIM KLUBOVIMA??? Cetkovic ne brani, Kacavenda ne brani ! O cemu se radi ovde??? Neka mi objasni ovaj propali inzinjer i propali trener. Tuzlu City zamalo izbacio iz lige, Radnik iz Bijeljine isto tako sreca otjerali ga ljudi da ne bi ispali, ode u Krupu ispadne iz lige i dobije za NAGRADU repku u21 !! ?????
Random123
U svakoj liniji po jedan pulen fk borca koji bi da mu nema vicka bio na samom dnu tabele, ovo je sistemsko sje’avanje i lige i repke
Mazi
Biće sendvič
Lewa_9
Baco
Ne vjerujem sta gledam ,imam bolji tim na malom terenu od od zvijezda iz Bl ili Mo...strasnon je kako losa selekcija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti