Mediji u komšiluku se pitaju da li će UEFA reagovati

"Ubij Srbina" se orilo stadionom tokom utakmice Lige Evrope

6

Komentari (6)

Honduras
ovo su naša braća koji su osjetili šta su đikani
Koliko je puta na stadionima u Srbiji uzvikivano - Noza Zica Srebrenica - pa UEFA nije nikada reagovala, pa zasto bi sada UEFA reagovala zbog ovog slucaja u Kijevu, mada da su normalna vremena kao sto nisu UEFA bi uvijek trebala kaznjavati sve ispade mrznje bilo gdje da se desavaju u Evropi, UEFA ne bi smjela nijedan slucaj tolerisati, ali nazalost ipak se desava da je UEFA gluha za neke slucajeve.
NikolaKojo
Lupnu ****** i ostade ziv. To se moj ti ne skandira bar 10 godina najamanje, nismo mi zatucani kao vi balij i mudzahedini. Ali evo, skandiram ja NOZ ZICA SREBRENICA!!! KAd vec lazes i izmisljas k'o ker
mer12
vi ste najbolesniji narod u Evropi
bistrik87
pa ovi isti su prije par godina pjevali ubij ustase, ja licemjera haha
NoriakiKasai
Nema potrebe da uefa reaguje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.