Ubiparip nastavlja po svom

Lista strijelaca Premijer lige

Ubiparip nastavlja po svom

A. Čaušević

Na listi strijelaca Premijer lige BiH poslije devetog kola nisu zabilježene veće promjene. 

Jedan čovjek djeluje nezaustavljivo, barem za sada. Vojo Ubiparip nastavlja rešetati protivničke mreže. Napadač Tuzla Cityja je zabio deveti gol u isto toliko mečeva i prvi je topnik prvenstva.

Na drugom mjestu se nalazi Sulejman Krpić koji nije zabio na dva posljednja susreta te je ostao na cifri od sedam golova.

Stojan Vranješ je treći sa pet golova, dok je na četvrtoj poziciji sa isto toliko pogodaka Brandao se Souza stigao Velibora Đurića i Dejana Maksimovića.

Po tri gola je postiglo pet fudbalera: Dražen Bagarić, Nermin Crnkić, Miljan Govedarica, Anel Hebibović i Toni Jović.

Lista strijelaca:

1. Vojo Ubiparip (Tuzla City) - 9 golova

2. Sulejman Krpić (Željezničar) - 7 golova

3. Stojan Vranješ (Borac) - 5 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

4. Brandao de Souza (Velež), Velibor Đurić (Radnik), Dejan Maksimović (Radnik)

5. Dražen Bagarić (Široki Brijeg), Crnkić Nermin (Tuzla City), Miljan Govedarica (Zrinjski), Anel Hebibović (Sarajevo), Toni Jović (Široki Brijeg) - 3 gola

Top Komentari

K79
5 dao iz penala !
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi