Vojo Ubiparip davao izjavu, a onda se pojavio Azmir Husić

Zanimljive scene sa Tušnja

Vojo Ubiparip davao izjavu, a onda se pojavio Azmir Husić

M. Šljivak

FK Tuzla City je savladao FK Sarajevo sa 2:1 u derbiju 9. kola Premijer lige.

Aktuelnog šampiona BiH načeo je Vojo Ubiparip golom sa penala, a ovaj sjajni napadač je odigrao još jedan fantastičan meč.

Nakon utakmice Ubiparip je sasvim jasan. Tuzla City je sada u društvu velikana.

"Velika pobjeda, ali smo ove sezone pokazali da možemo igrati sa ekipama iz vrha. Međutim, i mi sada tamo pripadamo. Ova utakmica je još jedna potvrda da igramo dobro i da nosimo bodove. Tek je deveto kolo, imamo još dosta toga da napravimo. Drago mi je što u velikim utakmicama odnosimo bodove", rekao je Ubiparip.

Naredni meč se igra protiv Veleža već u srijedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ćemo i tamo pružiti dobru partiju, to je protivnik koji ima veliki respekt, veliku tradiciju. Radujem se tom susretu", rekao je Ubiparip, kojeg je na trenutak prekinuo prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić velikim zagrljajem.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Seljakluku nigdje kraja nema.
29 10
kikimusampa
Tuzla City jedino nešto normalno u Tuzli naspram seljaka slobode i fukara
6 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi