Udebljao se 20 kilograma i došao na trening, a saigrač mislio da je zaštitar

Baš se zapustio

Udebljao se 20 kilograma i došao na trening, a saigrač mislio da je zaštitar

E. Čaušević

Francuski fudbaler Joris Gnagnon potpisao je za St. Etienne prije desetak dana nakon što je bio bez kluba nekoliko mjeseci.

Ovaj 25-godišnji defanzivac je u septembru odlučio da napusti Sevillu nakon što je sporazumno raskinuo saradnju, a nakon toga nije mu bilo baš lako pronaći novi angažman.

Gnagnon se odlučio vratiti u Francusku gdje je prije desetak dana potpisao za St. Etienne ugovor do kraja ove sezone.

Međutim, kada se pojavio na treningu francuskog kluba mnogi su bili iznenađeni njegovim izgledom jer nisu mogli da vjeruju koliko se Gnagnon udebljao za svega nekoliko mjeseci.

Francuski mediji objavili su da se udebljao 20 kilograma jer u Sevilli nije igrao prošle sezone, a to je itekako ostavilo traga na njegovoj fizičkoj spremi

Da stvar bude još gora za ovog defanzivca jedan od njegovih saigrača iz St. Etiennea ga uopšte nije prepoznao, te ga je mislio da je zaštitar na stadionu kada ga je vidio u trening centru.

Gnagnon je ponikao u Rennesu, a iz ovog kluba je na ljeto 2018. godine prešao u Sevillu za 14 miliona eura. No, u španskom klubu je odigrao svega 18 utakmica, te je jednu sezonu proveo u Rennesu na posudbi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zbog kršenja klupske discipline čelnici Seville odlučili su da raskinu njegov ugovor na početku ove sezone.

Top Komentari

bk123
a momčine
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi