Udinese utišao San Siro, Atalanta slavila protiv Torina

Italijanska Seria A

Udinese utišao San Siro, Atalanta slavila protiv Torina

Fudbaleri Milana ponovo su šokirali svoje navijače i to porazom na domaćem terenu protiv Udinesea u 3. kolu Serije A.

Milan je čitavu utakmicu djelovao veoma loše. Nisu Milanezi uspjeli da stvore gotovo niti jednu ozbiljniju šansu tokom cijelog meča, a kazna za to stigla je pred sami kraj meča.

Igrao se 88. minut kada je Agyemang-Badu ubacio loptu u šesnaesterac Milana, a najbolje se snašao Hrvat Perica koji je pogodio za velika tri boda gostujućeg tima.

U ostalim mečevima Atalanta je slavila protiv Torina sa 2:1. Gosti su prvi došli do vodstva i to u 54. minuti kada je Falque pogodio za 1:0. Ipak, samo dva minuta kasnije nakon velike greške Joea Harta Masiello je pogodio za poravnanje. Domaći su do pobjede stigli u 82. minuti kada je sa penala pogodio Kessie.

Chievo i Lazio podijelili su bodove u Veroni odigravši 1:1. Domaći su poveli u 52. minuti preko Gamberinija, a izjednačio je tri minute kasnije De Vrij. Senad Lulić je odigrao 66. minuta za goste.

Potražite više informacija na temu Serie A:



Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi