21

Komentari (21)

Cox
****o vazda ispliva na površinu.
Ekspert
Posao novinara jeste da izvještavaju. E sada ko se sve u nas smatra i naziva novinarom to je tuga. Da bi bio novinar, valjda trebaš neki fakultet završiti? A kada već izvještavaš, onda trebaš imati trun objektivnosti. Ne praviti medijski linč i praviti sliku krivnje prije bilo kojeg postupka. Porediti neuporedivo. Pljuvanje Kodre na terenu i ovo što je bilo pola sata nakon utakmice i van kruga stadiona.
Nisko88
Pa sta hoce HSK .....da ovo sto je bilo nije to.....hahahahaaha j..be lud zbunjenog .....
Ni mi Zrinjski ovakav, sa incidentnim rukovodstvom, igracima, strucnim stabom, muckim provokatorima!!! Da je rukovodstvo kako treba ohradili bi se od ponasanja pojedinaca i kaznili iste!!!
uzm1
dabogda ovi novinari za kruha zarađivali točnim informacijama, pa nek crknu od gladi. SportSport.ba je stvarno odron, ko i sve Bošnjačko.. šta ćeš drugo očekivati.
Hajde ti onda lipo u maticu Croatiu i tamo budi gradjanin 3 reda i znaj da ce te zvati i dalje Bosancem I Hercegovcem. I to kada shvatis mozda ce biti bolje…..Ako jedan pedagog, kojem skidam kapu, jer zaista Zrinjski igra dobro (mozda ove sezone malo losije) treba da se ponasa ili reaguje kako jeste Jakorevic, onda ne treba da se bavi sportom! Kako mladi da se ugledaju? Na sta? Na siledziju?! Molim lijepo, on je tu da smiri strasti, sankcionise svoje igrace a ne da raspiruje strasti! Ako hoce da se bije, pravac oktagon I cjepaj!!! A ti mali Bosance i Hercegovce, nemoj misliti da te jedva cekaju u Zagrebu, Rijeci, Splitu…..tamo si i dalje za njih Bosanac i Hercegovac!!! A da ista znas o istorijskom ili povijesnom znacenju rijeci Bosnjak ne bi pisao niti mislio kako mislis!!!
lalinjo
Udruženje novinara,kakvo crno udruženje, pa za više ste vi hajki krivi među ljudima nego netko drugi,trujete narod,pišete nepotpune i neprovjerene informacije,nagađate,okrivljujete,donosite presude,itd....nije džabe jedan gospodin rekao,dajte mi medije na 2 dana i svijet je moj.
zgembo.popuslic
I jos hoce da im savez omoguci besplatno putovanje na gostujuce utakmice reprezentacije hahhahha pa ovo nigdje nema. Radis za svoju firmu, ne radis za savez. Nek ti firma plati putovanje.
user1571956549
Samo Zestoko kazniti aktere tuce i tacka... Dosta seljakluka na terenima. SLOBODA NOVINARIMA
Gs25
Razlog icidenta: nisu osvojili 3 boda
Realist
maco12
Ne branim ni ove nek odgovaraju ali zašto i novinari nebi odgovarali kad oni prave hajku i zavađaju ovaj jadni narod koji jedva sastavlja kraj sa krajem . Kad vi radite hajke radi klikova onda je to ok a kad klub vas bojkotira onda nije dobro. I neznam zašto bi imali besplatna putovanja i ulaznice svi mi to platimo i neznam zašto nebi i vi pogotovo što od toga zarađujete.
kurjak
Samo po pravilniku kazniti sve učesnike nereda i tuče.
umzm12123
Pravilnik je izricito vezan za radnje unutar stadiona,ovo je po svemu vidjenom ipak bilo van tih gabarita,tako da nam mozete samo...
Mostarac94
Sta ovi jos placu, mi bar devar napravimo pa priznamo a ovi bi pored 5 kamera da se izvuku hahahah
umzm12123
Zrinjski vas ne zeli,Zrinjski vas ne treba!
Ni mi Zrinjski ovakav, sa incidentnim rukovodstvom, igracima, strucnim stabom, muckim provokatorima!!! Da je rukovodstvo kako treba ohradili bi se od ponasanja pojedinaca i kaznili iste!!
crnoicrveno
Pa sto se klosaru ne prebacite u vasu lijepu, koji cete i vi nama qrac, niste nam nikad ni trebali fasisticka gamad
PodvarakANeKupus
Poruka za ss ba dakle hahahahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.