Saopšteno iz krovne kruće evropskog fudbala

UEFA pokreće istragu protiv Reala, Barcelone i Juventusa

14

Komentari (14)

Manager
UEFA podijelila svoja takmičenja na: 'za bogate' Liga Prvaka , 'za srednje' Liga Europe i uveli 'za siromašne' Konferencijsku Ligu i sad ako ovi naprave Super Ligu kvare koncepciju UEFA-i jer neće UEFA imati dovoljno dobrih klubova za svoju Ligu Prvaka ..
Manager
Ma UEFA-i je sad dodatno
AsmirM
Vise Uefa gubi izbacivanjem tih klubova ,a navedeni klubovi dobijaju vise prostora za realizaciju Super lige
Sarajevoboy
Bolje da pokrenu istragu za Vicu i Borac
opasni_medo
Ako ih banuju iz Lige prvaka, ima li trofej i za to? Ako ima, računaju li se banovi na ovom portalu za trofej? PItam za @DOKTOR_Ga rečenog Gaziju.
LukasPodolski
Moze li i protiv Borca?
user1583752673
Berlinac
Ma Uefa ne kaki
nikobolji
Kad ce se pokrenuti protiv nogometnog saveza.
forza_juve
Mozete vi njima flautat jer sigurno su pravno ograđeni dok su sve to radili i dok nisu napustili. Ideje su bile ali nisu realizovane. Svako ima pravo da mašta.
C.Banks
Neko će ga flautat uglavnom. Ja mislim Juve, Real i Barsa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.