UEFA istražuje Sjevernu Makedoniju

Zbog kršenja pravila

UEFA istražuje Sjevernu Makedoniju

E. Škorić

Evropska nogometna fedaracija istražit će Sjevernu Makedoniju zbog mogućeg kršenja zdravstvenih protokola.

Kako je danas saopšteno, UEFA će istražiti "loše ponašanje i moguće kršenje pravila" reprezentativaca Sjeverne Makedonije, u vezi sa uzimanjem uzoraka prilikom testiranja na korona virus, u subotu u Amsterdamu prije utakmice s Nizozemskom.

Sjeverna Makedonija je izgubila sa 0:3 i bez boda je završila na svom prvom velikom takmičenju.

Ukoliko UEFA utvrdi da su Makedonci kršili pravila, bit će kazna za Nogometni savez Makedonije, a ne za igrače pojedinačno.

Top Komentari

Husrefbeg22
U Makedoniji ne zive samo Makedonci vec i drugi narodi u dosta velikom broju: Albanci, Turci, Bosnjaci itd. Makedonija nosi ime po jednom narodu ali je to zapravo konglomerat vise etnickih naroda.
2 6
JuventinoBK
Kakva makedonija, to je juzna bugarska.kakve su samo to bugarske budale, nazvali se makedoncima po grku Aleksandru ccc
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi