5

Komentari (5)

kenomax
Koliko vidim, ime twitter stranice je UEFA Champions League. Koliko znam, Chelsea nije igrao Ligu sampiona prosle godine :)
VelaHavle
Hahahah Penaldo kompleksas
BaboBih
Eto sigurno je Ronaldo to trazio
VelaHavle
Nemoj misliti da nije. Preko svojih PR-ova, marketing menadzera i dr
BaboBih
EA kojo drze igru fifu, su prosle godine izbrisali ronalda, i izgubili su prava na Juve ekipu. Znaci u PES igri ima juventus u fifi vise nema, pod drugim je imenom. A fifa ubaci Ronalda jer mogu zaraditi pare na njemu. Djeca ce sada kupovati fifa poene da otvaraju pakete nebi li dobili Ronalda. Vecina te djece nece nikad pokusavati dobiti Kantea. Boli ronalda kita hoce li on biti u tom timu ili ne, svoje je pare dobio. Drugo je sto nevolis njega pa odma Ronaldo kriv
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.