14

Komentari (14)

El_Matador
Čuj "Evropska unija ne dozvoljava 'zatvoreno takmičenje' bez ispadanja kao NBA". A politika da se ne smije miješati u sport? To ništa sad?
dinass
Da su pametni i jaki odmah bi dali ultimatum klubovima da lete.iz svojih prvenstava a vecina se bori za titule i tu bi bio kraj Super lige,ovako su pokazali nemoc i udarili na igrace a ne na klubove.
Fele
Nisu naivni "odmetnici", nit je ovo od juće.
Handofsibir
Kako neki ljudi ne shvataju, oni nisu dirali nacionalna prvenstva, niti takmicenja pod krovom UEFE. Oformili su jos jedno takmicenje kao sto ih ima na milion drugih poput nekih turnira, traze svoje sponzore. E sad do njih je koliko im je motiv da se takmice u domacim prvenstvima. Tu samo treba podvuci crtu, ne prilagidavati termine utakmica kako kome pase. Sigurno da je bunt zbog kolaca kojeg UEFA ne dijeli ravnomjerno.
Handofsibir
Pa ogranici ga, igrac koji je prijavljen za SL ne moze igrati ovamo
kurjak
Ko je predsjednik super lige?
ArmiNN
Florentino Perez,on je i ovo osnovao,daBogda umro
kurjak
@ArmiNN Znam drug, samo malo se zezam.Ustvari i ovo ti je dokaz da je Real Madrid najmoćniji klub na svijetu.
Rajvosa2019
Naravno da nece , nije niko lud - ogromna lova je u pitanju / ko zna sta ce jos biti - Johnson i Macron vec su se oglasili na tu temu , da je ovaj hepek sa super ligom jako stetan za futbal
Zaštita Identiteta
Čemu promocija galskog fašiste?
Rajvosa2019
@Zaštita Identiteta libo me tuki za tim papkom + niti je promocija , nego vec se politika pocela mjesati u sport , ogromna lova + interesi su u pitanju
BlueBoys
Hoce li poziv dobiti FK Klis?
ArmiNN
Budale...Trebali su reci tko potpise sada da igra za Perezovu SuperLigu ,izbacen je iz svih takmičenja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.