U Real Madridu bijesni zbog ponovljenog žrijeba, zapao ih je dosta teži rival

Bit će im pakleno u osmini finala

U Real Madridu bijesni zbog ponovljenog žrijeba, zapao ih je dosta teži rival

Edmir Škorić

UEFA je danas odlučila da ponovi žrijeb osmine finala Lige prvaka, što je izazvalo ogromne reakcije.

U ponedjeljak od 12 sati održan je žrijeb, ali ubrzo je UEFA priznala pogrešku, pa je novo žrijebanje zakazala za 15 sati. Uz niz malih propusta prilikom prvobitnog žrijebanja, a nepopravljiv propust bio je to što je Manchester United izvukao Villarreal, ekipu sa kojom se suočio u grupnoj fazi.

Real Madrid je prvobitno izvukao ekipu Benfice, a u "pravom" žrijebu održanom od 15 sati Kraljeve je zapao daleko teži rival - PSG.

Upravo su Madriđani bili najglasniji nakon što je UEFA odlučila ponoviti žrijeb, te su poručili da je to apsurdno jer je njihov par "legalno izabran". S druge strane, Atletico Madrid, koji je prvi put za rivala dobio Bayern, bio je za novo žrijebanje zbog UEFA-inih propusta.

Crveno - bijele iz Madrida je kasnije zapao Manchester United i čini se da je njima više odgovaralo ponavljanje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I Pep Guardiola je dao komentar na žrijeb, rekavši da je u redu da se ponovi ako se ustanovilo da je bilo propusta. Njegov Manchester City igrat će protiv Sportinga.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
ali nema veze,opet prolazi penal madrid.Kompezirati ce se ovo u vidu crvenih kartona i penala u duelu sa parizom
4 6
Sars33
Ma ajde razbit ce te ih svakako aBd, nemoj se brinut
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi