10

Komentari (10)

stranputica
Pa naravno da moraju to uraditi. Moraju dići taj hype oko nogometa, jer ko normalan prati iz dana u dan LP. Nogomet je postao kao na playstatitionu, sve postalo isto, utakmica bezbroj, nema draži, nema iščekivanja utakmice. Sjedneš i gledaš utakmicu LP. Broj domaćih igrača u klubovima minimalan. Zato i moraju nešto napraviti. Zato su i predlagali onu Superligu.pozdrav
MaDaj
Stvarno ne vidim problem u ovoj situaciji ako ćemo da budemo realni, prošle finale, oba kluba dobili po 20,000 ulaznica dok je SAMO 12,000 prodato normalnoj raji (parizanima) ili u slučaju ovog predloga Amerikancima… ostatak ulaznica ide sponzorima … fakat moramo shvatiti da je fudbal globalna igra i da većina klubova/liga ima OGROMNE prihode od navijača izvan zemlje iz koje klubovi dolaze ..
SarajFK
Pa kad je cifutima iz izraela dozvoljeno da se takmice u Evropi i evropski klubovi morajuici u to leglo zla i igrati utakmice zasto onda nebi igrali i u drugim drzavama i na drugim kontinentima?
Sindibad
Pa i turski klubovi igraju u ligi prvaka pa ti to ne bode oci a Turska je u Aziji. I ****li ti cifiti mamu teroristicku!
epinefrin69
Turska je i u Evropi degenu nepismeni
histereza
Glupane, glupane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.