4

Komentari (4)

miki30
Čuj sad ovo. Nagradiš ih jer su probali nešto, pa nisu uspjeli, e hajmo im sad dati neko priznanje zato. Koja mafija, sve je to isto i izrežirano od nečije strane. Šta ćemo onda sa Nijemcima što su bili skroz protiv, kako njih nagraditi??
MaDaj
Sine nagradili su engleski fudbalski savez, a ne klubove koji su “probali nešto” dakle nagrada za FA jer su se protivili super ligi od samog starta...
MaDaj
I da dodam Nijemci su bili “protiv” jer u Njemačkoj navijači su vlasnici 51% udjela u klubovima, dakle ovakva odluka se nikad nebih mogla donijeti bez dozvole/odobrenja od strane navijača ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.