UEFA neće odgoditi meč Inter - Ludogorets, jedina opcija da se igra pred praznim tribinama

Koronavirus uzima maha na Apeninima

UEFA neće odgoditi meč Inter - Ludogorets, jedina opcija da se igra pred praznim tribinama

E. Čaušević

Koronavirus se prethodnih dana pojavio u Italiji zbog čega se u ovoj zemlji stvorila velika panika.

Pojava koronavirusa je utjecala i na sportska takmičenja, a proteklog vikenda je odgođena većina utakmica Serije A. Premijer ove zemlje Giuseppe Conte potvrdio je da će vjerovatno i narednog vikenda biti odgođena većina utakmica.

Također, došlo je u pitanje i odigravanje utakmice Evropske lige između Intera i Ludogoretsa. Uzvratni meč šesnaestine finala Evropske lige treba se igrati u četvrtak i pisalo se da će se meč čak odgoditi.

No, italijanski mediji prenose da je UEFA poručila da se ova utakmica mora odigrati zbog samog takmičenja, te će to gotovo sigurno biti pred praznim tribinama stadiona Meazza.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inter je u prvom meču slavio sa 2:0 i jednom nogom je već u osmini finala Evropske lige.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi