9

Komentari (9)

Mica
grijesite sa c i a stavljate 2 iste bugarska madjarska nekazete ideli samo pobijednik ili i finalista jer ostaju 4 mjesta preko lige nacija nebi valjalo madjare bolje wels ili noevesku-srbiju ili bugare.
U kvalifikazijam za EP, mi smo vec izgubili, a ja vam kazem i u barazu garant necemo proci, pa ce i poslije baraza Zuti opet dati ostavku i pitam se da li cemu opet FSBiH dati novu priliku Zutom. Zasto FSBiH bije prihvatio ostavku Zutog, prvo kao najosnovnije da FSBiH dovede novog ali zaista dobrog selektora trebalo je platiti mnogo, te je radije se odlucio za jeftinog Prosineckog, jer treba imati i para za one parazite u FSBiH.
MLADOST
Nisu krivi igrači kada nemaju kvalitet, želje, volje, znanje... kriv je selektor što to ne rastjera i dovede igrače koji hoće igrati. Pola tima na hlađenje, nek čekaju poziv, šta ih se imaš libiti, ako ništa, dovedi par juniora i igraj.
Tako je, najzad da cujem neki pametan komentar, svaka cast.
a1ska
Sta cemo sad sa prethodnim clankom u kojem ste nas informisali da se BIH prebaciju u baraz sa ekipama iz Lige A? Koji ste amateri i sevi uzimate za pravo da vi nesto komentarisete.
teddy sheringham
Jeste ovo napokon lijepo sjeli i odradili novinarski posao, hehehe...
epa
ma nek nam daju domacinstvo da organizujemo ovo svjetsko prvenstvo jedino tako se mozemo kvalifikovati...a i uefa bi sutedila sve bi se utakmice igrale u Zenci (posto jedino ona zadovoljava uslove a da bi druge stadione pravili trebalo bi 10 godina dok bi se svi ugradili) nebi imali torskova smjestaja svi bi bili u 3-4 hotela pjehe mogu do stadiona...
Novibroj
Auuuu gdje je Andorra upm sve ostalo je kao Brazil sranje zesce........
Mostar
I opet c'è ispast Ko God da ih trefi Kad su *****e, a ne igraci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.