10

Komentari (10)

gallardo.la
Ne znam zasto niste za Ahmetovica, slazem se da nije brz ali covjek ima snage sa 35 god za 90 minuta. On ce biti dobar protiv seltika da zagradi loptu poslije ispucavanja jer ce seltik pravit pritisak, tu nam je kljuc, covjek koji zna primit loptu i zagradit se i otvorit kontru za fanima i tatara.
MSOZ101
Ma ništa protiv legende Ahmeta ali moramo spremiti neko iznenađenje. On će se spremati za Ahmeta sa visokim štoperima, a dobit će Fanima, Tatara i Jukića da se šunjaju između njih. Ako budemo imali aktivan rezultat svjež Merso može trčati sa njima na leđima.
gallardo.la
Sve u svemu, 90 minuta nas dijeli do grupne faze ?⚪
pjanke.sa
@gallardo.la bravo majstore potpisuj gornju izjavu
user1597849779
Samo Vinko treba da skonta da Ahmetovic ne moze da igra prvu i da sarajevu treba neki špic a ahmeta da uvede zadnjih 15 ko što je uradio i sa Handzicem sad ovu tekmu
bistrik87
UEFI je draze vidjeli jednog slavnog Celtica, nego nas, to je nazalost realnost, sudija ce sigurno biti naklonjen njima sto je normalno u svijetu fudbala, ali uzeli smo jos 1 milion, treci put izborili PlayOff, to jest treci put zaigrali Europa Ligu ( PO se racuna kao EL ). Sta bude nk bude, samo hrabro
MSOZ101
Nadam se da ce Vinko biti pametan i spremiti ovu utakmicu kako dolikuje. Merso ne može biti prva postava jer im je štoper Shane Duffy on je do prošle sezone igrao u Engleskoj i baš jak štoper. U utakmicu krenut lagano Vladan, Mirko, Besim, Amer, Selmir, Andrej, Aco, Fanimo, TSS umjesto Rahmana, Jukić ili Djani lijevo i Benjo u napadu. Igrat na tranziciju i da vidimo dokle nas to vodi poslije ubacit Hrvoja i Mersu da se zatvori utakmica i Merso da gradi lopte.
broj6
Sudio nam protiv Armenije kad smo se obrukali i izgubili 4-2. Nije nam u lijepom sjecanju ali od onog Spanca sinoc ne moze biti gori.
seyof1
E vala poslije onog s kipra i onog sinocnjeg spanca moze nam sudit i neki skotlandjanin iz glazgowa. slobodno bujrum
vence
Po mogucnosti da navija za Rengers? :))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti