UEFA objavila zanimljiv video o Edinu Džeki pred večerašnji meč

Roma dočekuje Basaksehir

UEFA objavila zanimljiv video o Edinu Džeki pred večerašnji meč

E. Čaušević

Nakon nekoliko mjeseci pauze večeras nam se vraća Evropska liga utakmicama prvog kola grupne faze.

Prošle sezone smo gledali sjajne mečeve u Evropskoj ligi, a titulu je na kraju osvojio Chelsea koji je u finalu savladao Arsenal. Večeras počinje nova sezona u ovom takmičenju i to mečevima prvog kola.

Danas su na rasporedu čak 24 utakmice i sigurno da ljubitelji fudbala mogu maksimalno uživati. Mečevi se tradicionalno igraju u terminima od 18:55 i 21 sat.

Zanimljivo da ćemo večeras gledati i okršaj bh. reprezentativaca jer se u Rimu sastaju Roma i Basaksehir. Boje Rome brani naš kapiten Edin Džeko, dok će na suprotnoj strani biti Edin Višća.

UEFA je na zvaničnoj stranici Evropske lige pred ovaj meč objavila zanimljiv video i prisjetila se golova Džeke u ovom takmičenju. Naime, Džeko je u Evropskoj ligi igrao na 30 utakmica i postigao je 16 golova. Nadamo se da će Dijamant i večeras zatresti mrežu protivnika.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prema kladionicama Roma je večeras veliki favorit i sve osim pobjede Vučice će biti iznenađenje. No, rimski klub je znao podbaciti u takvim situacijama i zbog toga postoji doza opreza. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Pocetkom godine su rekli da bi se volili sastati u grupnoj fazi doduse u Ligi Sampiona ali sta ces Bolje ikako nego nikako
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi