29

Komentari (29)

Skender
Nejma smisla, pa ovo je sport. Ova UEFA je postala veca politicka organizacija nego fudbalska. Kaznjavali su Sarajevo zobog transparenta "Don't forget Srebrenica", a sada se otvoreno umijesali u politiku na stranu jedne zemlje. UEFA je sportska organizacija i treba ostati neutralna.
Slobtz77
Bašiću ubaci u turbe možda do finala dođete hahaha..
komentator1
Hahahahahaha ovi bi i prolazak da isprose. Je li veci ceferinov od vicinog i miletovog?
user1675926959
Fakat ako se ovo desi bit će posla te Sekine uposlenike na KCUSu.A još Bajram,a niko nije došao zbog udesa u pijanom stanju ili slično Svi zbog pucanja ćira hahahahahahahah
Chico
FK SADAKA opet na djelu. Odmah gledaju moze li gdje sta gu.zovace
Bobinho1921
Daj nam Neftchi da se igramo
E.Car
Ako se ovo dogodi mislim da će na KCUS vladati pandemija popucali cireva!!!
Ende
I kazu da nisu pomozi.ba xD
Arnel925
Qarina od ekipe samo ovako mogu proći
user1676149552
Ceferin pudlica vicina. Nista me nece iznenadit da izbace Austria bec
user1676149552
Da kaze da duguju
Kakakak
Zeljeznicar nije najtofejniji bh klub
lakilone
Ako gledano od osnivanja, onda je to Željezničar, a ako gledamo samo Premijer ligu BiH, onda je to Zrinjski.
Drakula
E.Car
Po titulama prvaka, kupa i super kupa Željo je najtrofejniji klub u BiH od kako se igra fudbal na ovim prostorima. Od kako se prvenstvo zove Premijer liga tu je najtrofejniji Zrinjski. Ali ko može oduzeti Liverpulu titule osvojene prije nego se engleska liga naziva Premier ligom ili titule Realu osvojene kada se Liga prvaka nije tako zvala?!?!?! Jel se to fudbal igra samo zadnjih 20 ili 30 godina a ono prije se ne računa?!?!?!?
Ende
hahahahah Cuj super kup ... imate isto titula ko Sarajevo i manje kupova .. znaci SARAJEVO JE NAJTROFEJNIJE ... kakav super kup ti pikas jesi li normalan, jedna utakmica i ti bi trofej da brojis ... a uz to koliko je bitno ukinuli ga hahahaha
mido1921
Ti brojiš korona titulu i javljaš se.
Drakula
Ti brojis nastimane utakmice k titule mrtvog ivice teska mu zemlja bila. Svi se vrlodobro sjecamo utakmice zeljkana i leotara kada je kasnila utakmica 20 minuta a osim dao izjavu kako je nestalo vode ili su sudije bile zakljucane u svlacionici. Pa onda drugu utakmicu isto u trebinju kada je leotar ostao. Smijesni mitomani ebo vam mrtvi ivica mrtve na onom svijetu
Hadzija123
Nista mi draze nebi bilo nego tebe nafatati a blizu sam ti vjeruj nisi ni svjetan koliko kunem ti se zaboravit ces tipkati po toj tastaturi!
Kakakak
Nije tačno, Sarajevo ima više trofeja, više bodova, više prvoligaškog staža, više evropskih utakmica...
Drakula
Puste zelje,presmijesno
papagaj
Amin da usliši moje molbe
Drakula
Mamu ti karam mrtvu
bazaorao
Ako se gledaju namjestene titule onda je to Sarajevo
Drakula
Nije Sarajevo imalo ogranizovanog kriminalca nego zeljkan mrtvog osima registrovanog kriminalca koji je sa svojim sinom morzom stimao utakmice i titule.
mido1921
Štimali i štemali ti mamicu
Drakula
Svi se vrlodobro sjecamo utakmice zeljkana protiv leotara kada je kasnila utakmica 20+ minuta. A amar osim dao izjavu kako je mozda nestalo vode,kako je sudije neko zakljucao u svlacionici i nisu mogli izaci. Smijesni motomani.
Amar123456
Kakav si ti paćenik brate ouuu Zapitas li se ponekad pred spavanje, ima li tvoj zivot ikakvu svrhu?
Hadzija123
A burazeru njegov zivotni uspjeh je registracija na ovaj portal eto koliko je to napacen lik
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.