UEFA odredila arbitre za mečeve Lige prvaka u Torinu i Barceloni

Susreti se igraju u utorak

UEFA odredila arbitre za mečeve Lige prvaka u Torinu i Barceloni

A. Čaušević

Prva dva revanš meča Lige prvaka igrat će se u utorak. UEFA je delegirala službena lica za te susrete.

Barcelona će na Nou Campu dočekati Manchester United, a pravdu na toj utakmici će dijeliti njemački arbitri na čelu sa Felixom Brychom. Prvi duel igran na Old Traffordu završen je pobjedom španskog tim s 0:1.

Čast, ali i odgovornost da sudi utakmicu Juventus - Ajax u Torinu pripala je francuskom arbitrsu Clementu Turpinu. Bianconeri i Kopljanici su na Amsterdam Areni odigrali 1:1.

Oba susreta se igraju od 21, dok će dueli Manchester City - Tottenham i Porto - Liverpool biti odigrani dan kasnije, satnica je ista.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Službena lica za duele na Etihadu i Dragao stadionu će biti poznata sutra jer je praksa UEFA da imena sudija otkrije dva dana prije utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi