6

Komentari (6)

mosaljozemosaplavo
UEFA kontrolira europski klupski fudbal tako da mogu raditi sta hoce pa cak i izbaciti iz drzavnih liga ucesnike, FIFA reprezentativni fudbal i mogu zabraniti igracima koji igraju u toj ligi igranje za reprezentaciju.
Arnel925
Ovo bi bila extra stvar. Izbaci ****a neka igraju svoje lige ako hoće. Ovo nema veze sa fudbalom. Navijam za Real ali ovo je dno dna. Ovo navijači ne žele. Ovo je fudbal a ovi samo misle na milijarde i kako će biti najbogatiji ljudi na svijetu.
fudo.98
Upravo su ove krovne kuće fudbala gluhe na milijarde koje se koriste za transfere i plate. Odavno im se sve otelo kontroli. Jbg
zajid08
Tako je, nisu trebali hraniti zvijer....
zajid08
Bas tako, pa ima li imalo sportskog duha u evropskom fudbalu? Ovo je dno dna, od sad pratim samo nasu ligu :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.