UEFA "slučajno" objavila početne sastave Reala i Liverpoola

Još jedna greška u nizu

UEFA "slučajno" objavila početne sastave Reala i Liverpoola

Endin Čaušević

U Kijevu se večeras igra utakmica koju ljubitelji fudbala čekaju cijele sezone, a to je finale Lige prvaka. Ove godine za titulu prvaka Evrope ponovo se bori Real Madrid, dok će im sada slavlje pokušati pokvariti Liverpool.

Real Madrid je uspio osvojiti dvije titule Lige prvaka zaredom po prvi put u historiji ovog takmičenja, a ekipa Zinedinea Zidanea sigurno želi svim silama i po treći put uzastopno da se nađe na pobjedničkom postolju. Ipak, nakon Atletico Madrida i Juventusa posao Kraljevima večeras u Kijevu pokušat će pokvariti Liverpool.

Za Redse je ovo prvo finale nakon 11 godina i iako nisu bili ni blizu glavnih favorita na kraju su uspjeli da naprave čudo. Ono će biti potpuno ukoliko Jurgen Klopp i njegov tim večeras bude na krovu Evrope, ali jasno je da će im trebati dosta znanja i sreće za to.

UEFA je nedavno na svojoj zvaničnoj stranici greškom objavila da je Liverpool prvak Evrope što je pokrenulo mnoge teorije zavjere. Kada se sve to smirilo već jutros nova "slučajna" greška UEFA-e. Naime, u javnost je procurila fotografija sastava obje ekipe za večerašnji meč. Iako su poručili da se to nije smjelo desiti i da ne znaju kako je došlo do ovog propusta iz UEFA-e su poručili da se radi samo o testu.

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Milner, Salah, Firmino, Mane.

Klupa: Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Lallana, Can, Solanke.

Real Madrid : Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modrić, Casemiro, Kroos, Isco, Ronaldo, Benzema.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Klupa: Casilla, Nacho, Bale, Vazquez, Hakimi, Asensio, Kovačić.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

foco
trebali su jos i rezultat napisati
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi