9

Komentari (9)

NisamODAVLE
Naravno da slave! Sad ce lijepo da "kesiraju" odstetu, koja vjerovatno uopste nije beznacajna, od svih klubova koji su odustali od Superlige i tako doci do zeljenih para. Savrseni plan celnika ova 3 kluba -> "kako god se zavrsi, za nas dobro." ?
juve10
Sad ganjati Superligu bez ikakvog stresa. I naravno kazniti izdajice, nako sudski po zakonu.
Manager
kako slave ? vatromet neki možda ? gdje ?
miki30
Pa to se znalo i prije, nemate vi jaja njih izbaciti, a trebali bi. A ovi što pišu da bez Reala, Barse i Juve nemože liga prvaka, što nemože?? Jednu godinu kazna i to je to!!
Manager
miki30
vence
baa kao sto sam i pisao.. lp bez ovoh klubova na nivou konferencijsle lige.. stp se tice gledanosti u svijetu.. jos samo manu nek izbace :)
AsmirM
Mi pisali al ***** nam lupali minuse, gdje je ona CeFerin sto je laprdo kako ce on nesto kazniti
vence
ma kaznio bi on da ima osnova i muuda..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.