UEFA "završila" Romi putovanje u Španiju

Meč će se igrati kako je i planirano

UEFA "završila" Romi putovanje u Španiju

Admin Čaušević

UEFA je izuzetno utjecajna organizacija čiji se zahtjevi u većini slučajeva ispoštuju. 

Španija je jučer uvela zabranu letova za Italiju zbog čega je u pitanje dovedeno odigravanje utakmice Europa lige između Seville i Rome.

Ipak, nakon što je UEFA poslala zahtjev za "ukidanja embarga" Rominoj ekspediciji je omogućeno da otputuje u Andaluziju.

Igrači, stručni štab i ograničen broj predstavnika rimskog kluba će u 15 sati čarter letom sa aerodroma Fiumicinio otputovati u Sevillu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prije toga Paulo Fonseca će sa svojim izabranicima obaviti trening u kampu Trigoria i to iza zatvorenih vrata s obzirom na epidemiju koronavirusa u Italiji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Mogul sta meni završiti, po mogućnosti Njemačka pozz
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti