"Uglavnom vanzemaljce upoznajem kada im je 25 ili 30 godina, ali Mbappe..."

Mladi Francuz impresionira i saigrače

"Uglavnom vanzemaljce upoznajem kada im je 25 ili 30 godina, ali Mbappe..."

Mladi Kylian Mbappe je i na Mundijalu u Rusiji zadivio fudbalski svijet. Igrao je talentovani tinejdžer izuetno važnu ulogu na Mundijalu koji je osvojila njegova Francuska i samo potvrdio da se od njega mogu očekivati nevjerovatne stvari u budućnosti.

Postigao je Kylian Mbappe četiri gola u Rusiji od kojih je jedan došao i u finalu u pobjedu Francuske nad Hrvatskom od 4:2. Pokazao je ovaj mladi fudbaler PSG-a da posjeduje nevjerovatne fizičke i tehničke sposobnosti, dobio je nagradu za najboljeg mladog igrača, a sada se njegov saigrač iz repreznetacije, defanzivac Raphael Varane našalio da se zapravo radi o vanzemaljcu.

"Poznajem neke svemirce, ali mislim da je ovo prvi put da sam upoznao mladog svemirca... Uglavnom te vanzemaljce upoznajem kada im je 25, 30 godina, a na Svjetskom prvenstvu sam upoznao jednog koji je mlađi od 20", istakao je Varane za L'Equipe, pa dodao:

"Sa njim se sve brže dešava. Kada sa njim razgovaram o taktičkim stvarima prije meča ne stignem ni završiti rečenicu, a on je već sve razumio i počeo razmišljati kako da se tome prilagodi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi