Ugledni Bild objasnio zašto su Bayernove zvijezde ljute na Niku Kovača
U svlačionici Bayerna se stvorio klan igrača koji su protiv hrvatskog stručnjaka i traže njegov odlazak, a njemački mediji prenose zbog čega su ljuti na njega.

Jedna novina im se posebno ne sviđa

Ugledni Bild objasnio zašto su Bayernove zvijezde ljute na Niku Kovača

E. Čaušević

Bayern se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi u posljednje vrijeme i sigurno da je ovom timu reprezentativna pauza došla u najboljem periodu.

Bavarci su veoma loše počeli ovu sezonu, a na velikom udaru javnosti našao se trener ovog tima Niko Kovač. Hrvatski stručnjak je ljetos odlučio da napusti Eintracht Frankfurt s kojim je obavio dobar posao jer jednostavno nije mogao odbiti poziv iz Minhena.

Međutim, Kovač je veoma loše počeo svoju avanturu na klupi Bayerna i mnogi već špekulišu da bi mogao dobiti otkaz. Njemački mediji već uveliko pišu o tome da pojedine zvijezde Bayerna žele da Kovač dobije otkaz jer im se ne sviđa "režim" koji je nametnuo.

Naime, Bild piše da je Kovač uveo obaveznu vožnji bicikla za sve fudbalere. Igrači Bayerna nakon svakog treninga moraju voziti biciklo barem dvadeset minuta, a ono što mnogima smeta jeste da isto moraju raditi i nakon utakmica, a ta vožnja traje najmanje pola sata.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bild dodaje da se mnogim zvijezdama Bayerna ne sviđaju novine koje je uveo Kovač, a posebno vožnje biciklom. Navodno, jedan od igrača je dobacio Kovaču da malo smanji tempo jer se spremaju za utakmice, a ne za Tour de France.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi