"Ugovor sa Zrinjskim mi je motivacija za bolji rad u budućnosti"

Nakon sjajnih igara u prošloj sezoni

"Ugovor sa Zrinjskim mi je motivacija za bolji rad u budućnosti"

Samir Mlaćo

Mladi Anes Mašić prije par dana potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor. Naime, Mašić je pokazao svoje kvalitete u juniorima Zrinjskog, te su mu čelnici kluba ponudili ugovor na četiri godine. 

Protekle sezone za juniore Plemića Mašić je postigao deset pogodaka u Omladinskoj Premijer ligi te četiri u Kupu BiH.

"Svakom mladom igraču je želja da potpiše profesionalni ugovor i da zaigra za prvi tim. Tako je i meni, a trudit ću se da zaigram za prvi tim. Potpisivanjem ovog ugovora sa aktuelnim prvakom Premijer lige napravio sam veliki korak u karijeri, a samim tim još je veća moja motivacija i želja za boljim radom. Zrinjski je jedan od najboljih klubova u državi i presretan sam zbog potpisa ugovora", kazao je Mašić za SportSport.ba te dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nije mala stvar potpisati ugovor za koji je već tri godine zaredom prvak BiH. Zahvalan sam svojim trenerima, roditeljima te menadžeru Robertu Muselimoviću".

Mašić ćw i u novoj sezoni nastupati za juniore Zrinjskog te povremeno biti priključivan seniorskom timu. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi