Ukoliko ga ne uzme Sarajevo, Liivak ima gdje da ode

Zovu ga u Flori

Ukoliko ga ne uzme Sarajevo, Liivak ima gdje da ode

Edmir Škorić

U estonskom nogometnom klubu Flora nadaju se da bi im mogao doći Frank Liivak .

Liivak je 20-godišnji krilni igrač koji je već neko vrijeme na probi u Sarajevu. Nakon što je odradio dio priprema u Čitluku, Livaak se sa ekipom Sarajeva sada nalazi u Antaliji.

Šef struke Sarajeva Mehmed Janjoš još uvijek nije odlučio hoće li Livaak dobiti ugovor, no ukoliko ne dobije, ima ponudu da se pojača Floru iz Talina.

"Rekli smo da su za njega vrata otvorena. Ostat će u Sarajevu ako dobije ugovor, ali ako mu se to ne ostvari, ima priliku da dođe kod nas. Mislim da bi to bilo dobro i za njega, a i za nas", rekao je pomoćni trener i sportski direktor Flore Norbert Hurt.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će Liivak imati priliku da se vrati kući ukoliko mu u Sarajevu ne ponude ugovor. Podsjetimo, Livaak je upisao šest nastupa za reprezentaciju Estonije i postigao je jedan gol, a ranije je igrao za mlađe selekcije Estonije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi