Ukoliko žele dovesti Williana, Tottenham se prvo mora riješiti jednog igrača

Drugačije će teško moći

Ukoliko žele dovesti Williana, Tottenham se prvo mora riješiti jednog igrača

E. Oštraković

Tottenham je glavni kandidat za dovođenje Williana, koji će na kraju sezone postati slobodan igrač.

On nema namjeru ostati u Chelseaju, ali još uvijek nije odabrao klub u kojem će nastaviti karijeru, iako engleski mediji potenciraju da će to biti upravo Tottenham.

Jose Mourinho je upoznat sa njegovim mogućnostima, te ga od naredne sezone želi u svojoj ekipi, ali odluka je na igraču.

Ipak, ukoliko Willian pristane na dolazak, Tottenham će morati prodati nekog od igrača, a to bi najprije mogao biti Eric Lamela.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Razlog je visoka plata koju ima Willian, a koja iznosi 120 hiljada funti sedmično, te bi morali osloboditi budžet za nju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi