9

Komentari (9)

VenamaHrabrih
Sjećam se željinog paklenog izbora Euro-Asfalt dresova. Nek takav bude i rezultat za nas.
Malmi_Suomi
@VenamaHrabrih buraz , ja ih se ne sjećam isto kao ni Mare iz košarke -)).
Fakat, o čemu se radi?
Čuj Euro-Asfalt dresovi hahahahaha
VenamaHrabrih
Ma, buraz, na onom predzadnjem derbiju (3:1), izašli u opremi ko onaj reflektirajući prsluk što nose radnici po tunelima. Još me oči peku.
Malmi_Suomi
@VenamaHrabrih ahaaa o tome pišeš. Hahahaha čuj još te oči peku? Hahaha dobarrrrr.
Vozdra buraz
VenamaHrabrih
Živ i zdrav bio.
Malmi_Suomi
Ne znam šta fali naslovu? Imaju ovi naši sa ss.ba portala bombastičnih naslova i da bude " niđe veze sa vezom " ali hajde nema veze , i meni nekada smeta pa napišem svašta. Ovo jeste neobičan izbor garniture dresova jer Ukrainski domaći su ŽUTI a mi smo trebali nositi našu " domaću " garnituru PLAVU. A evo znači večeras za tekmu nosimo bijele a oni plave. Po meni, naši bijeli dresovi su bolji od plavih jer Adidas nam daje trećerazredne Adidas dresove, jer možete da vidite druge repke kakve dresove Adidas nose a ne kao mi. Plavi, obični i za mene fakat bezveze a eto bijeli mogu " proći" za ove " tropa " dresove . Nadam se da će je**ni savez ako išta znaju , popričati sa ljudima iz Adidas-a da dobijemo ljepše bolje dresove ili ćemo opet Legea nositi a možemo i domaće neke - : )))
Nije nikakav hendikep sto Cimirot nece igrati, mozda je i bolje sto nece igrati.
Malmi_Suomi
Tebi @Nogometas moram još jednom JAVNO napisati moj veliki RESPEKT i veliko POŠTOVANJE ( nije bitno odakle si i gdje živiš i kako se zoveš) a ti odlično znaš zašto ovo pišem.
p.s. predpostavljam gdje živiš ali za mene nije bitno i ništa mi ne znači , nek si ti živ zdrav i sretan.
Lp
Slobodas
jao naslova populističkog, fuj !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.