Ulaz za sve školarce za utakmicu u Zenici biće besplatan

Uoči derbija Čelik - Željezničar

Ulaz za sve školarce za utakmicu u Zenici biće besplatan

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu igraju veoma važnu utakmicu protiv Željezničara na Bilinom polju. Zeničani žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobjede, a usput nisu postigli nijedan gol. U redovima kluba s Bilinog polja nadaju se da će crni niz prekinuti u subotu, te pozivaju gledaoce da ih podrže.

Iz kluba nam je stigla jedna novost za narednu utakmicu, a to je da zbog skorog početka školske godine klub s Bilinog polja želi da obraduje sve učine osnovnih škola ,te ih pozivaju da im se pridruže u subotu na istočnoj strani stadiona. Ulaz za sve školarce će biti slobodan, a svi oni koji budu obučeni u boje kluba dobit će i prigodan poklon.

U posljednje vrijeme, kako klubom upravlja garnitura koja vodi i sam Grad Zenicu, vidljiv je pomak mnogih stvari u organizacionom smislu, iako je to još daleko od onoga što treba i mora imati zenički Čelik.

S ovim aktivnostima žele da animiraju najmlađu populaciju da dolazi na stadion, jer trenutno utakmice na Bilinom polju gledaju pretežno stariji gledatelji. Oni nešto mlađi su u bojkotu do ispunjenja svojih dobro poznatih uvjeta.

I pored bojkota navijača očekuje se da utakmica u subotu pod svjetlošću privuče zavidan broj gledatelja, a u tome će im svakako pomoći i gostujući navijači koji su najavili dolazak u velikom broju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi