8

Komentari (8)

markopolo
Kako je to potez za svaku pohvalu? Jel to slobodno novinarstvo? Sramota, da nažalost ni sportski novinari u BiH ne smije pisati ono što misle. Žalosno da je FK Čelik bitnije, šta neko o njemu piše, nego kakvo mu je stanje u klubu. Sloboda mišljenja je kod nekih sportskih radnika i dalje velika nepoznanica.
Koba84
Ko ga jebe i nije neki lik
ComputerNumericControl
Al pazi ovo "Neslaganje s tekstovima objavljenima na portalu ne može, naime, biti razlog da se novinaru zabrani ulazak na stadion."To bilo isto Causevicu da smo ja i ti prijatelji,a ja svima na glas govorim da tovarim zenu.Posto smo ja i ti prijatelji ne mozes mi zabraniti da dodjem kod tebe u goste i ako imamo neslaganja,jer stan nije tvoje vlasnistvo nego zene tvoje.
Pavkan
Potez za svaku pohvalu, svaka cast Celik. Samo negativnu pricu objavljuju u vezi Celik-a. Dosta je bilo
ComputerNumericControl
Causevicu odluci se jel NK Čelik ili FK ČELIK.Nemoj biti tako ne objektivan.Sa ovim gafom bit ce ti zabranjeno da ulazis na Bilino Polje.?
franjo25z
Valja lopovluk sakrit....fudino maslo
niko nikovic
Napiši Dino, koliko je sutra, da je Čelik ove sezone glavni kandidat za titulu, a izlazak u Evropu se ne dovodi u pitanje, imat ces siguran ulazak na stadion hahahahahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.