Ultrasi "zapalili" Mostar
Nebo nad Mostarom večeras je doslovno gorjelo

Navijači HŠK Zrinjski nastavljaju slaviti 25. rođendan grupe

Ultrasi "zapalili" Mostar

Mostarski Ultrasi, navijači HŠK Zrinjski, ovih dana proslavljaju svoj 25-ti rođendan, četvrt stoljeća od početka djelovanja na bosanskohercegovačkoj navijačkoj sceni.

Nakon što su sinoć napravili veliki karusel s preko 100 automobila koji su prolazili gradom i manje bakljade u centru grada u ulici Kralja Tomislava Ultrasi su večeras otišli dalje i doslovce zapalili kišno nebo iznad Mostara.

Stotine signalnih raketa poletjele su s okolnih brda i osvijetlile cijeli grad i okolicu što je rezultiralo zaista impozantnom scenom i fotografijama, dok je isto urađeno i s najviših mostarskih zgrada.

Kulminacija proslave rođendana Ultrasa očekuje se na subotnjoj utakmici u kojoj će HŠK Zrinjski ugostiti FK Željezničar.

Top Komentari

hdhdui
Bravo ultrasi za bakljadu za 25. godisnjicu a i ne smijemo zaboraviti 10. travnja dan ndh nek pate jazavci sa druge strane neretve
0 14
*p!p!t@*
Navikli su oni paliti Mostar...
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije