Umar Sadiq je danas prešao "crvenu liniju"

Partizan ubjedljiv protiv Mladosti

Umar Sadiq je danas prešao "crvenu liniju"

Admin Čaušević

Partizan je nastavak sezone u srbijanskoj Superligi započeo s ubjedljivim trijumfom nad Mladosti iz Lučana. 

U susretu sa pet golova Partizan je slavio pobjedu rezultatom 5:1. Poađali su Lazar Marković, Takuma Asano, Umar Sadiq i Filip Stevanović.

Scena iz 62. minute zadala je glavobolju Savi Miloševiću. Tada je dosuđen penal za "crno-bijele". Kazneni udarac je trebao izvesti Bibras Natkho, ali je to uradio Sadiq.

Naime, Nigerijac je uzeo loptu i rutinski pogodio s bijele tačke, međutim Natkho nije bio zadovoljan što je pokazao i prilikom izmjene.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Sve je razumljivo, ali postoje neke 'crvene linije' koje niko ne smij da prelazi, pa ni on. Riješit ćemo u okviru kolektiva", komentar je Milošević na potez Sadiqa.

Inače, Sadiqova sezona u Partizanu uopšte nije loša, za sada je na cifri od 16 golova i 13 asistencija u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti