Umjesto biranih riječi žestoka kritike: Deulofeu nije štedio Koemana, ali i Barcelonu

Nizozemac novi trener Katalonaca

Umjesto biranih riječi žestoka kritike: Deulofeu nije štedio Koemana, ali i Barcelonu

A. Čaušević

Ronald Koeman je napustio kormilo reprezentacije Nizozemske i preuzeo Barcelonu gdje je sredinom 90-ih godina prošlog vijeka briljirao kao fudbaler. 

Gerard Deulofeu je igrao pod Koemanovim vodstvom kao fudbaler Evertona i čini se da Španac i ne cijeni previše nizozemskog trenera.

"Iz svog ličnog iskustva s koemanom mogu vam reći vrlo malo. Nije me ništa naučio. Nisam bio zadovoljan, tražio sam da odem i otišao u Milan", kazao je Deulofeu.

"Vidjet ćemo kakav će biti na Nou Campu", dodao je ofanzivac koji je dok je Koeman vodio Karamele upisao svega 13 nastupa.

Ovaj 26-godišnjak je bez dlake na jeziku govorio i o aktuelnoj situaciji u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Istina je da me trenutna situacija u Barcloni ne dotiče, ustvari, trenutno me boli briga. Nemaju skustva sa igračima iz La Masije već godinma. Mnogi smo izašli iz te škole, ali nije bilo strpljenja."

"Sada će biti promjena, ali godinama su u zaostatku", poručio je Deulofeu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maatija
Joj buraz pričaš k'o da si Iniesta, a ne ko levat koji zna samo u jednu stranu da ide cc
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi